Den nye legeplads 6-5-2020

Nyhedsbrev maj 2020

Den nye legeplads er nu taget i brug

Fredag den 27. marts blev legepladsen endelig klar til brug
Efter mange måneder med pløre var området endelig tørret så meget op, at maskinerne med sand til underlag kunne køre uden at ødelægge området. Det er dejligt at se, at den allerede er populær blandt de mange børnefamilier, der nok kan trænge til at få brændt noget energi af i disse hjemmetider.

Men HUSK det nu: HOLD AFSTAND!
Hvis der er mange på pladsen, er det bedre at komme på et andet tidspunkt.

Området mangler stadig at blive gjort færdigt med planering og beplantning, ligesom der skal etableres en adgang med fliser, så barnevogne og rollatorer har nemmere adgang. Nu er vi så gået fra mudder og pløre direkte over i et højt tørkeindeks, så vi venter med nyplantning til betingelserne er bedre.

Den nye pentaquebane 6. maj 2020. Foto: Jens Erik Posselt.

Petanquebanen

En nyanlagt petanquebane har behov for at sætte sig, og kræver i starten jævnlig planering og tromling for at blive så hård at gris og kugler kan trille som de skal. Vores bane er dog meget løs med en grov struktur, som ikke vil komme til at pakke rigtigt. Dette har leverandøren erkendt, og derfor kommer der et nyt lag på af en mere finkornet og tung type, som er velegnet til petanquebaner.

Har du en pladevibrator?
Vi køber det nødvendige grej til vedligehold, men banen kan i starten godt bruge en pladevibrator et par gange. Så hvis der findes en sådan i området, vil vi gerne låne den. Henvendelse kan ske til ansvar2@vaengerne.dk eller til Jens Erik Posselt på tlf.: 2120 0901.


Forsamlingsforbuddet og en ny udsættelse af generalforsamlingen

I skrivende stund ser det desværre ud at forsamlingsforbuddet med maks. 10 personer først ændres den 8. juni, hvor antallet hæves til 30-50 personer alt efter den aktuelle status på corona-krisen. Det betyder, at vi ikke kan afholde den ordinære generalforsamling i maj måned som annonceret. Bestyrelsen drøfter situationen og mulighederne på tirsdag. Mere information følger.

Pas godt på jer selv! Mvh. Bestyrelsen

Svævebanen på den nye legeplads. Fotos: Jens Erik Posselt
Legepladsen set fra øst.
Legehus og sandkasse.
Den sydlige del af legepladsen.

Vængerne skal være et godt sted at bo.
Kontakt: mail@vaengerne.dk