50 års jubilæum

GODDAW WENNER!

Således indledte MD-DUO deres del af Vængernes jubilæumsfest lørdag den 12. august. Og sådan fortsatte de også – på thybomål og med et bredt udvalg af humørfyldt festmusik. De var rigtig rigtig gode, og man forstår godt, at de blev hyret til sejrsfesten for Jonas Vingegaard i Glyngøre.

Tak til alle jer, ca. 215 store og små, der deltog i fællesspisningen. Det var en ren fornøjelse at betragte ungernes leg fra eftermiddag til aften. De muntrede sig i hoppeborgene, fik lagt ansigtsmaling, tog selfies og lavede pandekager hos spejderne.

Imens hyggede forældre og bedsteforældre og andre sig med hinanden, og langt de fleste besøgte da også barvognen, hvor der var et rigt udvalg af både drikkevarer samt snacks, popcorn og slush-ice. Vejret beherskede sig, og der blev gjort brug af bord-bænkene samt ståbordene under teltdugen, der i øvrigt fik vist, at teltene virkelig var vandtætte.

Det fik vi syn for kl. 17.30, hvor den første regn faldt – trods vejrprofeternes spådom om regn fra tidlig eftermiddag. Men på dette tidspunkt var de fleste allerede inde i teltet for at afvente middagen kl. 18.00.

Og sikke populær maden var, – det gjaldt både de tre pattegrise og barbecuekyllingen på spid. Og det gjaldt alt det lækre tilbehør i form af diverse salater og hjemmebagt brød.

Aftenen sluttede af med en DJ indtil kl. 02.00.

Og så stod den altså på oprydning søndag! Det var knap så spændende, men efter nogle timer var det overstået, og vi kunne alle ta’ hjem for at slappe af. Og det var stærkt tiltrængt.

En stor tak til alle jer, der deltog og var med til at fejre Vængernes 50 års dag. Og en stor tak til Festudvalget, bestående af Lennart Nielsen, Jesper Rasmussen, Mick Goosvig Rasmussen og undertegnede. Og endelig en stor tak til Jørgen Dahlgaard, foreningens næstformand og sekretær, der stod for den grafiske tilrettelægning af Jubilæumsbladet.

Birgitte Pedersen, formand, GF Vængerne, august 2023.


Se fotos fra jubilæumsfesten

Se de sjove fotos fra selfie-standeren

To korte videoer med MD-Duo fra festen

(NB: Klik på billederne i ovenstående links
for at se billederne i stor størrelse)

Der var mere end 200 som deltog i fællesspisningen. Foto: Jørgen