Nyt om den nye legeplads

Siden generalforsamlingen i foråret har legepladsudvalget haft travlt med at planlægge den nye legeplads og tingene er nu faldet på plads. Og vi har desuden søgt og fået en byggetilladelse fra kommunen til at lave legepladsen på den gamle boldbane lige syd for multibanen. Vi har valgt Ladefoged Leg som leverandør. Der bliver med andre ord noget at glæde sig til for både små og store børn i Vængerne.

Arbejdet begynder i uge 46
Legeredskaberne er nu under produktion og vil blive færdig i uge 45. Og efter den nuværende plan bliver det første spadestik taget den mandag den 11. november kl. 9. Der skal flyttes en del jord for at få plads til faldunderlag, hvorfor gravemaskinen med mere vil kunne høres i dagtimerne. Dette gravearbejde skulle dog hurtigt være overstået alt efter vejret. Herefter skal redskaberne stilles op.

Planen er også at lave mere end én indgang til legepladsen. En del af randbeplantningen skal klippes ned for at skyde op igen og blive mere tæt. Med tiden skal der måske også plantes nogle nye buske og træer.
Vi tror, at det bliver rigtig godt, når det er færdigt. Og nej – det er ikke gratis – prisen lander på ca. 470.000 kr. med moms, men så har vi også en topmoderne legeplads til gavn for alle i området – ung som ældre. Og vi har pengene stående på kontoen.

Som nogle måske har set, har GF Børupvej også lavet en ny stor legeplads, og her lød meldingen i Lokalavisen, at huspriserne var steget! Det betyder noget, at der er nogle gode faciliteter i et boligkvarter.
Den officielle indvielse, som gerne skulle blive lidt festlig, sker dog først til foråret.


Det er den gamle boldbane, som bliver til en ny spændende legeplads.

Hvad skal der ske med de gamle legepladser?
I bestyrelsen har vi besluttet at nedlægge dem med tiden. Faldunderlaget lever ikke op til tidens standard og helt aktuelt har vi konstateret, at de gamle rutsjebaner af træ nu er så dårlige, at vi bliver nødt til at fjerne dem af sikkerhedsmæssige årsager. Nogle af de mindre legeredskaber kan med fordel flyttes til den nye legeplads. Der er dog ikke sat dato på dette arbejde endnu. Ideer og ønsker til kommende nyindretning af områderne modtages gerne!
Send fx en mail til mail@vaengerne.dk