Så blev der fest i Vængerne

Lørdag den 3. august havde festudvalget som noget nyt indkaldt til en sommerfest i Vængerne. Konceptet var lidt andet end de store gamle skt. hans-fester, som også var åbne for folk udefra. Fokus er nu flyttet mere hen på børnefamilierne med aktiviter og hygge om eftermiddagen som efterfølges af en stor fællesspisning om aftenen – dog stadigvæk med mulighed for at møde naboerne på en anden måde til en god snak. Og der var både kaffe, kage og øl til snakken.

Vejret var heldigvis lunt med sol, så der kom hurtigt gang i snobrøddet (venligst sponseret af vores lokale Kvickly).

Og hoppeborgen var et klart hit blandt børnene.

Menuen stod på helstegt pattegris, pastasalat, coleslaw og tzaziki.


Efter spisningen var der ståbanko med gode gevinster og morskab.

Her ses festudvalget med Lennart, Mick, Jesper og Birgitte (i tilfædig rækkefølge). En stor tak til dem for det store arbejde med at arrangere festen. Mere end hunderede voksne og fyrre børn var tilmeldt fællesspisningen.

Det er ikke helt nemt at starte en ny tradition – har du ideer og input til næste år, så send dem gerne til Birgitte: formand@vaengerne.dk

Du kan her se flere fotos fra sommerfesten 2019.
Klik på billederne for at se dem i stor størelse.