Meddelelse fra bestyrelsen i GF Vængerne

En aktuel status vedr. en personsag i bestyrelsen

Som tidligere meddelt via udsendt elektronisk nyhedsbrev og opslag på hjemmesiden var det med beklagelse, at bestyrelsen på ordinært møde 4. juni opfordrede Steen Boye til frivilligt at forlade bestyrelsen. Efter betænkningstid meldte Steen den 17. juni tilbage, at han ikke ønskede at gå frivilligt. Derfor besluttede bestyrelsen på møde den 18. juni at ”suspendere” Steen.

Samtlige bestyrelsesmedlemmer motiverede hver især denne beslutning over for Steen. De væsentligste begrundelser var Steens manglende samarbejdsevner, hans stejle, stædige holdninger og ikke mindst hans beskyldninger om, at kassereren ”har taget af kassen til private formål”. En så uhyrlig og urigtig påstand, der sammen med de øvrige klagepunkter gjorde det umuligt for os andre at fortsætte bestyrelsessamarbejdet med ham.

Denne uhyrlige og urigtige påstand, der burde være en ikke-sag, er nu blæst op til en sag – eller måske rettere blæst op til at være SAGEN. Vi har i bestyrelsen erfaret, at Steen Boye går på husbesøg og fortæller, at kassereren har brugt af Vængernes midler til at betale for flisearbejde ”til private formål”.

I bestyrelsen tager vi skarpt afstand fra denne udlægning, som er Steens helt egen udgave af virkeligheden. Undertegnede har på vegne af bestyrelsen skriftligt anbefalet Steen hurtigst muligt at stoppe denne chikane, som er stærkt ærekrænkende og injurierende.

Vi øvrige seks bestyrelsesmedlemmer samt de to suppleanter har ikke ønsket denne ”ikke-sag” gjort til genstand for større debat, end den kan bære. Derfor har vi tænkt – og også skrevet til Steen – at vi vil redegøre for bestyrelsens holdning på førstkommende generalforsamling. Vi kan imidlertid blive tvunget til at træffe anden afgørelse, idet vi også erfarer, at Steen ved sine husbesøg indsamler underskrifter, angiveligt med henblik på ekstraordinær generalforsamling.

Flere medlemmer af Grundejerforeningen har opsøgt undertegnede og fortalt om Steens fremfærd samt om, at de har været usikre på, hvad de egentlig bliver bedt om at underskrive, fordi der ikke foreligger noget på skrift. Nogle skriver trods dét under, mens andre ikke gør. Vi håber, at de, der endnu ikke har haft besøg, vil tænke over situationen og huske på, at en sag altid har mindst to sider. Samt tænke over, hvorfor mon Steen står helt alene med sin udgave af virkeligheden.

De seks nuværende bestyrelsesmedlemmer samt de to suppleanter fortsætter gerne arbejdet, men i fald der er flertal for Steens udgave, træder vi tilbage i samlet flok.

På bestyrelsens vegne
Birgitte Pedersen, formand
Tranbjerg, 18. juli 2019