Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2019

Grundejerforeningen Vængerne:
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling torsdag den 5. september 2019 kl. 19.00 i Sognegården, Kirketorvet 2

Som tidligere meddelt via elektronisk nyhedsbrev og opslag på hjemmesiden besluttede bestyrelsen (bestående af nedennævnte) på ordinært bestyrelsesmøde 4. juni 2019 at suspendere Steen Boye pga. af hans injurierende og ærekrænkende udfald mod kassereren, nærmere bestemt hans påstande om kassererens misbrug af Vængernes midler til private formål. Da Steen Boye efter et par ugers betænkningstid ikke ville trække sig frivilligt, besluttede vi på et ekstra bestyrelsesmøde 18. juni at suspendere ham fra bestyrelsesarbejdet.

Efterfølgende har Steen Boye været på husbesøg rundt om i Vængerne og har angiveligt her gengivet disse krænkende påstande, samtidig med han har anmodet om en underskrift.

Flere, der har været opsøgt af Steen Boye, har kontaktet bl.a. undertegnede for at fortælle om hans diverse ytringer. Hvad de færreste underskrivere nok har været bevidste om er, at de ved samme lejlighed har skrevet under på ”mistillid til bestyrelsen”.

I løbet af ferien har bestyrelsen konfereret og herefter besluttet på ordinært bestyrelsesmøde 6. august at indkalde til ekstraordinær generalforsamling 5. september for at redegøre for baggrunden for suspenderingen af Steen Boye.

Vi er både meget berørte og meget pikerede over at skulle lægge ryg til Steens Boyes beskyldninger og har derfor brug for at få en tillidserklæring fra foreningens medlemmer. Vi arbejder frivilligt og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde for foreningen, og vi kan under ingen omstændigheder bære sådanne beskyldninger og insinuationer. Derfor er vi fast besluttede på at træde kollektivt tilbage, såfremt generalforsamlingen ikke bakker op om vort hidtidige arbejde.

Dagsorden:

  1. Velkomst v. formanden
  2. Valg af dirigent
  3. Bestyrelsens redegørelse for baggrunden for den ekstraordinære generalforsamling
  4. Generalforsamlingen udtrykker tillid til bestyrelsen bestående af Birgitte Pedersen, Giuseppe Coco, Jørgen Dahlgaard, Kurt Skytte, Jens Erik Posselt og Aase Laursen samt de to suppleanter Helle Dinesen og Lisbeth Wiederhofer.
  5. Generalforsamlingen billiger, at bestyrelsen (bestående af ovennævnte) har suspenderet Steen Boye på grund af dennes handlinger og adfærd og godkender dermed hans udtræden af bestyrelsen

På vegne af bestyrelsen
Birgitte Pedersen, formand 
Tranbjerg, den 15. august 2019
(mail: formand@vaengerne.dk)

Hent eller se indkaldelsen som printervenlig pdf