Der er skiftet en del fliser på stierne.

Nyt fra de grønne områder november 2021

ved Henrik Henriksen (udsendt i nyhedsbrevet 30-11)

Vi har lige fået studset hækkene en sidste gang, hvilket har pyntet. Vi har desuden fået henvendelser vedr. vores græsslåning – hertil har vi svaret, at vi mener gartneren gjort det godt trods udfordringer med den megen regn i september. Vi har snakket med gartneren flere gange om spor i græsset, som vi fortsat har fokus på.

Forlænget kontrakt og gammel legeplads fjernes
Vi syntes han generelt gør et flot stykke arbejde, og kommer med gode ideer til hvordan vi kan fremme Vængernes grønne område, så derfor har vi forlænget kontrakten med ham. I forbindelse med at vi har forlænget kontrakten med gartneren, har han fået ordre til at fjerne den sidste legeplads ved Skovgårdsvænget 74-80.

Han kom med en ide til at strømline vores område, så derfor vil buske omkring kælkebakken blive reguleret i det nye år. Grundet mange henvendelser om at græsset/hjørnet i Skovgårdsvænget 14-24 ofte bliver påkørt af store og små køretøjer, vil der komme store sten til at ligge i svinget for at forbygge skader på kantsten og underlag.

Vi har også fået en henvendelse vedr. grantræet, som står ved Skovgårdsvænget 532-534, om at det sviner. Og ja det gør det, det har lange nåle, men det gør ikke at det vil blive fældet, det er et flot og sundt træ. Og da det er en kommunal vej det står op af, mener vi, at det er kommunen, der skal vedligeholde hvis blade eller andet blokerer for evt. regnvandsafløb.

Stor ros til grundejerne
Til alle jer der har fulgt vores anbefaling med at klippe deres hæk ud mod stamvejen i Jegstrupvænget, skal der lyde en stor ros for dette – det er vigtigt, at vi alle er med til at holde vores område. Derfor vil vi også opfordre alle der bor på eksempelvis hjørnegrunde, om at klippe græsset ud til vejen og fortov.

Nye fliser ved daginstitutionen. Foto: Henrik H.

Vores flisemand, er efter megen travlhed alle steder, endelig blevet færdig arbejdet i Vængerne, og dette er vi meget glade for. Og han har lovet at rydde op efter sig – også i Jegstrupvænget. Ligeledes har han også fået ordren på at få vedligeholdt resten af stisystemet til næste år “på betingelse af”, at han gør hver etape færdige i et stykke.

Vi har desuden fået indkøbt en kædesav og en hækkeklipper, så vi i hurtige situationer kan vedligeholde vores område akut – fx ved et knækket træ. For at følge op på dette ord AKUT, opfordrer vi vængernes beboere, til kun at ringe eller sende sms, i NØDSTILFÆLDE. Ellers brug mail, her svarer vi inden for rimelig tid.